Időpont: 2024. Március 7, 21, 28 csütörtök 18.00-19.30
(Bútortörténet,fakötések: a résztvevőkkel egyeztetett külön időpontban)
Helyszín: KözMű – Közös Műhely 1093 Budapest, Vendel utca 3.
Oktató: Holánszki Réka (bútortervező, bútorműves)
Részvételi díj: 36000 Ft/fő/3 alkalom (6000 Ft/45 perc)

Az érvényes jelentkezés feltétele a teljes részvételi díj előzetes befizetése.
Résztvevők maximum száma 6 fő.
A kurzus minimum 2 főtől indul.

Ezen a tanfolyamon megtanulsz

  • Egyszerű doboz szerkezeteket tervezni  és szabásjegyzéket készíteni (Tőled is kértek már ilyet  a barkácsáruházban? Egyedi méretű bútorra van szükséged?  Kellene egy villanyóra-takaró szekrény, de nagyon magas ajánlatot kaptál és belevágnál magad, de nem tudod hogyan kezdj neki?) 
  • Megtervezni a gyártási folyamatot
  • Kiválasztani a megfelelő szerszámokat/anyagot, megérteni a gyártási folyamatot a rendelkezésedre álló szerszámok/anyag függvényében (=tehét megtanítunk, hogyan tudod elkészíteni)
  • Extra óra: Rövid bútortörténet (9000 Ft/fő – opcionális, regisztrációhoz kötött), fakötések, szerkezetek 
  • A tervezett bútor magánóra keretén belül igény szerint legyártható utána a műhelyben

Egy egyszerű szekrényen keresztül megtanítunk a tervezés első lépéseire. Hozhatsz saját terveket is, de ne egy egész konyhával érkezz! 😉 Egyeztetés után, fejenként egy-egy kis projektet azonban be tudunk fogadni, amennyiben a bútor mérete és komplexitása belefér a kurzus kereteibe. Fontos ugyanis, hogy (körülbelül) egységes léptékben haladjon a csoport.

Kiknek ajánljuk?

A kurzus a teljesen kezdőtől a középhaladó szintig ajánlott. (Kimondottan haladóknak szóló kurzusainkról érdeklődj emailben!)

Mit hozz magaddal?

Papírt, ceruzát, radírt, vonalzót és a figyelmedet! 🙂 Ha van laptopod, és használsz excelt vagy google táblázatkezelőt, hozd el az első órára! A szabásjegyzékhez nagyon hasznos lesz. A többiről mi gondoskodunk.

Érdekel?